Het verhaal van ons samen

Marketingheld Seth Godin zei het al: ‘Content is the only marketing that’s left.’ 

Schreeuwen om aandacht en ‘als je niet wordt gehoord, moet je meer adverteren’ is het oude marketing. Bij Dizain Content & Stories geloven wij in de kracht van het 'nieuwe' marketing; storytelling en contentmarketing. Wij helpen jouw merk vooruit met verhalen met authentieke aantrekkingskracht. Door voortdurend content met meerwaarde te creëren. Want dat zijn de mooiste verhalen. En die vertellen we graag. Heel erg graag.

Over jou

Je bent op onze website, dus je hebt ‘iets’ met contentmarketing. Misschien ben je op zoek naar wat het is. Of wat je ermee kan. Of je weet al dat je het wilt gaan inzetten voor je merk. Contentmarketing is iets voor jou als jij de volgende overtuigingen met ons deelt:

  1. Je gelooft dat traditionele manieren van reclame maken steeds minder effectief zijn. Dat je klanten niet bindt en boeit door steeds meer te adverteren.

  2. Je wilt niet vragen om aandacht, maar aantrekkingskracht creëren. Door jouw publiek content van waarde te bieden. Content waarnaar ze op zoek zijn.

  3. Je wilt betekenisvol zijn voor je (potentiële) klanten. En dus wil je in ze investeren. Door de juiste informatie op het juiste moment via het juiste moment aan het juiste publiek te bieden.

 

 

Over ons

Dizain Content & Stories maakt deel uit van Dizain, een strategisch en creatief merkenbureau. Dizain helpt jou om de oerkracht van jouw merk te bepalen en vertaalt deze vervolgens naar onderscheidende communicatie, symboliek en gedrag. Dizain Content & Stories vertelt online relevante verhalen vanuit deze oerkracht. En dat doen we voor een sterk groeiend aantal andere merken.

Dizain Content & Stories maakt vanuit jouw merk een vertaling naar content en naar campagnes. Wij helpen jou met het opstellen van je social media strategie, de realisatie van de bijbehorende contentkalender en de creatie en productie van aansprekende content. Zodat jouw merk online fans creëert.

Daarnaast richten we aansprekende online campagnes in. Wij adviseren hoe je jouw doelgroepen via verschillende online kanalen kunt bereiken en wanneer online adverteren verstandig is. Dit alles om jouw publiek online te boeien, te binden en te activeren.

Het team van Dizain Content & Stories

Dizain Content & Stories bestaat uit een gedreven team van content- en online strategen, copywriters, online designers, filmmakers, SEO- en SEA-specialisten en Analytics-experts.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen doen? We vertellen je graag ons verhaal.